Zpět na úvodní stránku
Ceník Kontakty a adresa na Splněný sen Dity Weberové

úvodní stránka
informace o jezdeckém klubu
malá prohlídka stájí
seznamte se s našimi koníčky
a s našimi poníčky
naše možnosti
naše akce
další činnost - ryby, sady
jak se na vyjížďku obléci?
fotogalerie z jezdeckého klubu
sezonní radovánky
...
Tábor 1.-5.8.2016
1.den fajnový, skvělé děti, zase se nás sešla pěkná partička .....:-) od rána v jednom kole......svačinka, seznámení, ježdění, obídek (svíčková a kuře na paprice), poté opět ježdění, svačinka, příprava pelíšků, cyklo vyjížďka 5,9 km. Krásná etapa, všechny chválím ......:-) Poté sprcha u Weberů a zasloužená véča a zákrm vanilkový pudink s piškotky a hajdy na kutě. Za celou partu dětí, pomocnic a zvířátek Dita :-)

2. Tak máme za sebou další den fajnový, ač počasí střídalo své nálady. Špikovali jsme bez deště celý den :-) Ježdění, cyklo, hry, soutěže, běháníčko, skákáníčko, tančeníčko. Krásná parta :-) Papáníčko, večer cyklovýlet, potom sprcha, večeře, pohádka a na kutě. Zítra naviděnou :-) dobrou noc :-)

video 1
video 2
video 3
3. Včerejší den byl senzační, opět skvělá parta dětí, opět skvělá stoprocentnost našeho obsluhujícího personálu.....děkuji, vše bylo jak má být. Ráno snídaně, poklidit ve stáji.....připravit na cestu - výlet do obnoveného Beckilandu (z duvodu neprizniveho pocasi v Moste).......užili jsme si to, bylo to senzační. Bylo to prospěšné, děti se ztmelily, více poznaly, byly společně znavené.......krása. Jídlo, pití, ještě jděte běhat, skákat prolejzat a klouzat. Návrat domu v pozdním odpoledni.......svačinka, osobní volno a peceni vuřtíků. Dnes zase na koníčky, poníčky u nás a na výlet na lamy a minihorsicky k mé kamarádce Štěpánce :-) hezký den vám všem, za splněný sen Dita :-)

video 4
video 5
video 6
video 7